Ken jij de belangrijkste eigenschap van een goede website?

Die maakt direct indruk!

Hoeveel bezoekers je ook hebt op je website, zonder een indrukwekkend webdesign doen die helemaal niks. Ons premium kwaliteitsdesign maakt dat je bezoeker onder de indruk is. Die krijgt gewoon zin om contact op te nemen of een aankoop te plaatsen!

Een website (of webshop) die overtuigend werkt. Da's onze missie.

De gebruiksvriendelijkheid van onze website wordt enkel overtroffen door de klantvriendelijkheid van de Heet van het Web-medewerkers!

De samenwerking verliep erg vlot. Ik heb voor "Heet van het Web" gekozen en heb er alleen lof over. Sterke ontwerpers, gebruiksvriendelijk CMS en prima service!

Het opzetten van de structuur in de CMS ging snel zoals ook de begeleiding bij het invoeren van inhoud. Zeer tevreden over de samenwerking alsook van het resulaat.

Het was een plezier om samen te werken met HVHW. Onze ideeën werden concreet vertaald in een gave website. Wat me ook verrast heeft, is de vlotte backend van de website.

Met Heet van het Web samenwerken is prettig. Geen gedoe, ze doen wat ze zeggen en ze zeggen wat ze doen. Bovendien ben ik dan ook nog eens blij met het resultaat. Bravo !

Heet van het Web heeft haar les goed geleerd en brengt dit prima over naar de praktijk! Een erg positieve samenwerking!

We vonden het een zeer aangename samenwerking, er werd goed geluisterd naar alle voorstellen en ideeën. Het resultaat mag er zeker zijn, we zijn heel tevreden!

Met onze beperkte informaticakennis zijn we nu, dankzij Heet van het web, tóch in staat om eenvoudig onze eigen website te beheren en up-to-date te houden.

We zijn enorm tevreden met het nieuwe bedrijfslogo. Onze visie werd perfect vertaald in een ontwerp waar we al tal van positieve reacties hebben over gekregen.

Laurent, Garage Robbe

We krijgen regelmatig zeer positieve feedback op onze website. Dit bedrijf bestaat uit experten met hoge integriteit. We krijgen echt meerwaarde voor ons geld!

Daniel Gehot, Hilango

Ik ben zeer tevreden over het resultaat van mijn website en kreeg al snel een heleboel nieuwe patiënten daarlangs. Hun persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat ze goed weten wat ik nodig heb.

Heet Van Het Web levert kwaliteit, waarbij stiptheid, vertrouwen en vriendelijkheid vanzelfsprekende ingrediënten zijn.

Steven Cnudde, Levenswonder

Heet van het Web leverde een prachtige state-of-the-art website met een gebruiksvriendelijk pakket om deze te beheren. Hun service na verkoop is bovendien ook excellent.

Benedikt Sas, Universiteit Gent
Responsive screen

Een unieke website (of webshop) van bij ons:

  • maakt indruk, geeft uw organisatie een kwalitatieve uitstraling
  • werkt goed op smartphones en tablets dankzij responsive webdesign technieken
  • vullen we op met aangeleverde inhoud of nieuwe overtuigende teksten (copywriting)
  • is gemakkelijk aanpasbaar via ons gebruiksvriendelijk CMS pakket
  • is steeds uitbreidbaar met geavanceerde modules op maat dankzij XANDO
  • is gemiddeld binnen de 2 à 3 weken klaar

Geniet ook van een succesvolle website (of webshop)!

Laat uw e-mailadres of telefoonnummer achter en we contacteren u terug:

Of stuur ons een e-mail,

Of bel ons op 09 388 37 70